DECORATIEVE WANDAFWERKING

stucadoorsbedrijf de moes purmerend

badkamerPandomo
Is een gladde pleister met marmersteeneffect die vakkundig op kleur en glans wordt gebracht. Het is een techniek die vaak in Italië wordt gebruikt. Het oppervlak van deze decorpleister op cementbasis wordt met een speciale olie geïmpregneerd, wat Pandomo ook geschikt maakt in sanitaire ruimtes, zoals uw badkamer, en vloer. Pandomo is mogelijk in de kleur die u wenst.

Betonciré
Is een steenachtig stuc, en betekent letterlijk "gewreven beton". De waterbestendige cementpleister kent veel mogelijkheden qua kleur- en textuureffecten en is ideaal voor de badkamer of douche. Het is ook zeer geschikt als afwerking voor bijvoorbeeld keukenbladen en wastafelmeubels. Deze stucvorm zorgt voor een levendig en natuurlijk effect. Het is ideaal te combineren met een moderne inrichting voor een eigentijds, warm en puur leefklimaat.

Mortex Color
Is een multifunctionele pleister die gebruikt wordt voor het bekleden van minerale oppervlakken (zoals vloeren, muren, waterpartijen, werkbladen). De Mortex® Color heeft het uiterlijk van effen beton.

Contact

De Moes Stucadoorsbedrijf 

  • Telefoon: 0299-397829
savantis noa logo-klein stuckeur